18 Mayıs 2013 Cumartesi

Defolu Seramik


Seramik günümüz hayat şartlarının vazgeçilmez ürünlerindendir. Yaşam alanlarının özellikle su alan sulu zemin olarak kullanılan yerlerde seramik kullanılmaktadır.
deneme ıskarta defolu seramik Defolu Seramik
Seramik sulu alanların ve temiz görünmesi istenilen ancak halı ve benzeri tekstil ürünü ile kapatılması mümkün olmayan zeminlerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Apartman ve işyerleri girişleri lokanta ve restoranlar mağazalar depolar mutfak ve banyolar lavabo ve tuvaletler kamu binalarının yemekhane ve birçok alanların kaplamasında hep seramik karolar tercih edilmektedir. Çünkü seramik kullanımında hem temizliğin muhafazası daha kolaydır hem de seramikten daha başka bir alternatif neredeyse yok gibidir. Çünkü seramiğin kaplandığı yerin başka bir kaplama ile kaplanması yakışık almamaktadır.
Bazen seramik işinde alınan iş o kadar fazla ve büyük oluyor ki her yeri aynı kalitede seramiklerle kaplamak ekonomik yönden çok büyük külfet olmaktadır. Bu durumda insanlar ve inşaat sektörleri kalitesi düşük seramik çeşitlerine ve markalarına yönelmekte ve böylece hem ortaya çıkan manzara iç açıcı olmamakta hem de aslında büyük zarar edilmiş olmaktadır.
Ancak çok kalitesiz markalara yönelmek yerine beğendiğiniz ürünlerin alt kalitelerini alarak daha uygun bir seçim yapmış olabilirsiniz. Her ürün üretilirken farklı kalitelerde çıkabilmektedir. Küçük üretim hataları olan ve deneme ya da ıskarta olarak depolanan seramikler defolu seramik olarak satışa sunulmaktadır ve bu şekilde hatalı olan ürünler defolu kapsamında satışa sunulmaktadır. Ancak bu hatalar çok küçük hatalardır.
Oldukça ucuz olan ve kullanımı daha az olan depo gibi ve daha değişik yerlerde kullanımı tercih edilen bu ürünleri tercih ederek maliyeti düşürebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder