31 Mart 2016 Perşembe

Renk Ton Değişimi Nedir?


Ürünlerimizin tasarımından kaynaklanan desendeki baskılarının değişimlerine göre kutu etiketlerimizde belirttiğimiz renk tonu değişimi aşağıdaki gibi bir sınıflama yapılmaktadır. Almış olduğunuz üründen 1 kutu açıldığında desendeki değişimler ile kutu içinden çıkan karolar arasındaki görünümler ürünlerimizin tasarımına göre farklılık gösterir.

Aynı parti üretimden çıkan karolar arasındaki renk ve doku farkı, tüm seramik karolarında olduğu gibi malzemenin doğası gereği gözle görülmeyecek kadar azdır.

Birbirine yakın renklerden oluşan karolar arasında, yüzey dokusunda ve baskı desenlerinde açıkça ayırt edilebilir farklar vardır.
 
Tek bir karoda bulunan ana renkler diğer karolarda da mevcuttur. Ancak renk şiddetleri karolar arasında önemli farklılıklar gösterir.Genellikle rustik karolarda kullanılan bir tasarım anlayışıdır.
 
Karodan karoya gelişigüzel renk farklılıkları görülür böylelikle bir karonun renkleri diğerinden tamamen farklı olabilir. Ancak genelde renkler arası bir harmoni vardır. Bu nevi ürünler kutulardan da gelişi güzel çıkacaktır. Genellikle rustik karolarda kullanılan bir tasarım anlayışıdır. Renk ve doku varyasyonu, tesislerimizde kontrol edilebilir. Bir parametre olup, bazı ürünlerde pazar talepleri ve tasarımı gereği ürün geliştirme aşamasında özellikle oluşturulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder